Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A felemelkedés 27 kulcsa és az 54 kundalini csakra aktiválása

2012.10.27

 

Kuthumi: A felemelkedés 27 kulcsa és az 54 kundalini csakra aktiválása – 2008. január 19.

 

h, 02/04/2008 - 18:13 - Böbe

 

 

 

 

 

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat köszöntselek ez alkalommal és elhozzam számotokra a gyógyulás, a nyugalom, az integráció és az újraébredés áldásait. Üdvözlet szeretteim!

 

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyûlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket. Szeretteink, a tapasztalatok egy új világába visz most az utunk, a kifejezés új világába, egy olyan világba, amit ti makrokozmoszként kezdtek megismerni. Meg kell ismételnem, hogy a makrokozmosz nem rajtatok kívül van, hanem bennetek, amit önmagatokon kívül láttok, az a mikrokozmosz. Az õsi tanítások mindegyike a belsõ én irányába terel benneteket. Nyilvánvalóan ez okkal van így, mivel a válaszok belül rejlenek. A megvilágosodást az hozza el, ha eléritek a megértésnek azt a szintjét, hogy mit is jelent mindez, ez a megértés vezet el benneteket az élet megtapasztalásának és még inkább kifejezésének új módjaihoz. A felemelkedés 27 kulcsa és az 54 kundalini csakra egy lépés annak irányában, hogy teljesen magatokévá tegyétek a mikrokozmoszt, így beleszülethettek abba, ami a makrokozmoszon belül létezik, ezért körbebugyoláljátok önmagatokkal a külsõ világot, így hozva be azt a makrokozmoszba. Így használjátok fel a negativitást és változtatjátok át pozitivitássá. A kihívás, amit a huszonhét kulcs és az ötvennégy kundalini csakra magában hordoz nem más, minthogy legteljesebb lehetõséged fényében állj, akár tudatos vagy, akár nem, és nézz szembe minden egyes félelmeddel, mindennel, ami gátol téged, mindennel, ami azt eredményezi, hogy „igen!” helyett „nemet” mondj az életre.

 

Az energia, amit ma behúzol a testedbe, olyan helyzetbe hoz téged, amelyben muszáj lesz igazán megértened, hogy a makrokozmoszból induló minden dolog közvetlen visszatükrözést eredményez az életedben, de más módon. Életed már most is közvetlen visszatükrözése annak, ami alatt most a makrokozmoszt értitek, és mivel az emberiség tudása hihetetlenül korlátolt arról, hogy mi is a makrokozmosz, ezért aztán a világ, amit önmagadon kívül látsz szintén elég korlátolt. Ez lesz az az idõszak, amikor fizikailag megtapasztaljátok az egymással az úgynevezett harmadik dimenziós valóságban összekapcsolódó világokat. Ez lesz az az idõszak, mikor világok között mozogtok majd, dematerializáljátok a testeteket, dimenziókon léptek át, és megtapasztaljátok ezeket a valóságokat, anélkül hogy fizikailag el kéne hagynotok a testeteket és meg kéne halnotok ahhoz, hogy odajussatok. Mindannyiótokat felkészítünk arra, hogy megértsétek, mindez nem valaki elmeszülemény, ez is egy valóság, és még számos másik valóság létezik bennetek, amik már nélkületek is léteznek; ezalatt azt értem, hogy rajtatok kívül [léteznek], [és] ezeket már készen álltok meglátni.

 

A huszonhét kulccsal való munka során az a legfontosabb, hogy biztosítsd, hogy minden, ami a múltban történt veled, a múltadban is marad. Gondoskodnod kell arról, hogy ettõl a naptól fogva minden tapasztalásodat a makrokozmosz tiszta potenciáljából teremted és nem a múltbeli tapasztalataidból. Ha elégedett és boldog vagy az életeddel, olyan módon, ahogy az a múltban is létezett, ha kielégít, hogy újra és újra ugyanezeket a mintázatokat hozd létre, akkor minden eszközzel teremts továbbra is onnan, ahonnan eddig. De ha tényleg felszabadulásra vágysz lélekként, a teremtés végtelen lényeként, akkor nagyon nyugodtnak kell lenned, meg kell vizsgálnod [azt, hogy] honnan jössz, [és] mindent, ami eddig történt veled, le kell szûrnöd belõle a bölcsességet és az ajándékokat, amelyeket kaptál ezektõl, [és] aztán mindezt magad mögött kell hagynod, és sosem nézhetsz vissza. Az energia olyan erõteljes, hogy ha elmerülsz a múltbeli mintázataidban való bármilyen dagonyázásban, akkor az energiád megakaszt majd azon a régi módon. Elkerülhetetlen, hogy megteremtsd a gyermek tiszta elméjét, és az ártatlanok tiszta szívét.

 

Mindannyian, akik ma jelen vagytok itt, úgy döntöttetek, hogy kiléptek abból, amit mi a karma ötödik dimenziós kerekének nevezünk, ez pedig, azt jelenti, hogy túlléptek [azon] az azonnali manifesztáción, ami a programjaitokon alapult, és az élet minden területén szerzett múltbeli tapasztalataitokon [alapult], és beléptek a kvantum fény multidimenziós világába. Meg fogjátok látni, hogy csak egy módon teremthetitek meg az életeteket, mégpedig a tisztaság és az ártatlanság pontjából, mintha újjászületnétek; [ahogy] egy újszülött csecsemõ elsõ alkalommal tapasztalja meg a világot.

 

Megismétlem, ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a jövõdet a múltbeli tapasztalataid alapján teremtsd meg, akkor nem fogod megtapasztalni lelked felszabadítását, amire annyira vágysz. Erõfeszítéseket kell tenned, fegyelmet és bátorságot igényel tõled, hogy feladd a sebeid, és elengedd [azt] a kötõdést, hogy a sebek határozzák meg önazonosságodat, [azt] amihez már hozzászoktál, a sebekhez, amelyekrõl azt képzeled, hogy majd biztonságban tartanak. Biztosíthatlak afelõl, hogy az összes seb, amibe [bele]kapaszkodtok, visszatart majd benneteket, mert amire összpontosítotok, amihez hozzákapcsolódtok, azt fogjátok továbbra is megteremteni. Nem túl régen azt mondtam egy csoportnak, hogy a mostanában szerzett tapasztalataik és a fõbb kapcsolataik a sebeiket tükrözik, és a múltbeli tapasztalataikat.

 

Az összes 2007-ben aktivált Androgün Rács, és az Androgün Én végsõ lehorgonyzása megnyitotta energiádat, hogy egy teljesen más lehetõséget tapasztalj meg, ahol a fény a fényt tükrözi. Hogy a fényben állhass, [ahhoz] vissza kell térned az énbe, ahol az úgynevezett sötétség, az árnyék van, el kell jutnod oda, és át kell ölelned és magaddal hozni a fényre. Minden, amit hagysz a sötétben ólálkodni, addig fog követni téged, amíg meg nem adod neki azt a szeretetet és figyelmet, amire szüksége van. Megígérem mindannyiótoknak, hogy ha képesek vagytok [tekintetbe] venni a fájdalmatokat, a félelmeiteket, a bizonytalanságotokat, a kétségeiteket, a sebeiteket, és anélkül tudtok rájuk tekinteni, hogy az identitásotokat hozzákapcsolnátok, akkor meg fogjátok érteni, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, hogy olyan helyzetbe kerültök, amiben csak az ártatlanok tiszta potenciáljából teremthettek.

 

2008. felkészít benneteket a felemelkedés második hullámára, ez a hullám pedig, túlrepít benneteket a már említett gömbakvárium tudatosságon, a csoporttudatosságon túlra visz, túl azokon a mozgatóerõkön, amelyek akadályozták a növekedésedet. Ezt a rácsot, úgymond a régi mintázat hiedelemrendszereivel és programjaival energetizálták, ebben nincs számotokra semmi újdonság. Azok a morfogenetikus mezõk többé nem vonatkoznak arra, amit [Ti] választottatok. Aktívan együttmûködtünk és mûködünk azokkal, akik készen állnak, és hajlandóak új mezõket teremteni; olyan morfogenetikus mezõket, amiket nem korlátoz az, amit a teremtésükkor beléjük programoznak. Ez nem csak információra korlátozódik, ezek a mezõk energiát és információt egyaránt tartalmaznak, ez pedig azt jelenti, hogy amire ráhangolódsz, azt fogod garantáltan kapni. Mind az Új Föld rácsai, és az összes Androgün Rács is energiamezõk, információmezõk, olyan energiáké és információké, amik sosem voltak a föld szerkezetének részei úgy, mint most. Tudatos lények vagytok, [azok] a tudatosak, akik hatalmas ugrásokkal haladnak elõre, és megteszik [azt], amit mások még félnek megtenni, oda mentek, ahová az angyalok is félnek belépni, de ez azt jelenti, hogy hinnetek kell a szeretetben, hinnetek kell felsõbb énetekben, autentikus énetekben, és hinnetek kell abban, hogy az Isten/Istennõ energia olyan irányba visz benneteket, ami táplálja lelketeket, olyan irányba, ami egy teljesen más valóság ígéretét hozza, szöges ellentétét annak, ahonnan jöttök.

 

A huszonhét kulcsot három szint tartalmazza, mindegyik szinten kilenc kulcs van. A szintek a férfias, a nõies, és a belsõ gyermek tudatosságra vonatkoznak. Minden kulcs megnyit egy kaput, egy dimenzionális ajtót a testedben, ami elõidézi a fiziológiai és pszichológiai változásokat, amikre most szükséged van, hogy felfoghasd mi minden megteremtésére képes a makrokozmosz a mikrokozmoszon belül. Az ötvennégy kundalini csakra további energiát hoz be. Ezek az energiák az úgynevezett Bölcsesség Isteneihez kapcsolódnak. Ezek kígyószerû lények, akiknek abszolút semmi közük a hüllõkhöz vagy a sárkányokhoz. Ezek a bölcsesség, gyógyítás és hatalmas erõ õsi istenei. A kaduceus [Hermész/Merkúr kígyós botja] az egyik jelképe ezeknek a nagyszerû lényeknek, és ezért használják az orvostudományban is jelképként, mert az erõ, amit megtestesít, ha megfelelõen hasznosítják, megfiatalítja a testet egy egyszerû szándék által. A huszonhét kulcs elkezdi felébreszteni benned a tudatos tudást, hogy ez lehetséges, de a szándéknak a bizalom és tiszta szeretet pontjából kell érkeznie. A hatodik dimenziós folyékony szeretet átmossa a múltban szerzett sebeidet, de el is visz az új világ gyors áramlatába, az élet új áramlatába, ahol pontosan megmutatják neked, hogy mire vagy képes az életedben, ha kész vagy túllépni a félelmeiden, ha kész vagy hátrahagyni bizonytalanságodat, ha képes vagy elengedni múltad sebeit, és kész vagy merészen belépni egy új világba.

 

Szeretteink, ez tehát az üzenet, amire emlékeznetek kell, mikor ezekkel a kulcsokkal dolgoztok. Most elviszünk benneteket a felsõbb dimenziókba, ahol személyes mester vezetõtök bekódolja a huszonhét kulcsot testetek csakráiba. Minden kilenc kulcsból álló garnitúrát rögzítenek a négy alsóbb testetekben, mint ahogy lényetek fizikai és lelki alkotórészeiben is. Ha készen állsz, és szándékodban áll beszállni ebbe az utazásba, ha készen állsz, és hajlandó vagy magad mögött hagyni a múltad, és átölelni a jövõt nyílt szívvel, és nyitott elmével, akkor tarts velünk. Ha van itt bárki, aki nem áll készen régi identitása elengedésére, régi sebeinek és fájdalmainak elengedésére, akkor nagyon szívesen vesszük, ha még most távozik, mielõtt túl késõ lenne. Tehát szólj most, vagy õrizd a békéd mindörökké, rendben? (hosszú csend)

 

Folytassuk akkor.

 

Kezdd azzal, hogy mély lélegzetet veszel az orrodon keresztül, lehúzva az energiát a gerincedben, le a gyökércsakrádba, terjeszd ki a Föld Anyába, és mikor kilélegzel, húzd fel az energiát a Föld Anyából a gyökérközpontodba, onnan fel a gerincedbe, majd engedd ki a koronacsakrádon keresztül. Folytasd a légzést tovább így, amíg energiád összehangolódik, és mester vezetõd be nem lép energiamezõdbe. Csukd be szemed, ha eddig még nem tetted volna, és kezdd el megérezni a Föld Anya jelenlétét és erejét magad körül, és a makrokozmosz erejét és jelenlétét önmagadban.

 

Miközben folytatjuk tested felkészítését az aktiválásra, arra kérünk, hogy gondolj vissza néhány közelmúltbeli eseményre az életedben, olyan dolgokra, amik az elmúlt, mondjuk kettõ-hat hónapban történtek veled. Mindez felkészített téged arra, amit hamarosan megtapasztalsz, úgy képzelheted el ezeket az elmúlt heteket és hónapokat, mint [önmagad] végsõ méregtelenítési eljárását, ami felkészít téged az új életre, amibe most készülsz belépni, olyan világra, ahol megérdemled, hogy a benned lévõ szeretettel megtapasztalj mindent, ami számodra szent, tiszta, isteni, és mindennek összes energiája hatással lesz életed minden aspektusára, nem korlátozódik az úgynevezett spirituális ösvényre, ez az energia mindent megáld. Lesz erõd átadni önmagad és magabiztosan, bátran elfogadni, amit az élet neked kínál.

 

Szeretném, ha most megéreznéd mester vezetõd jelenlétét magad körül, az energiája spirál alakban körülötted mozog. Egyedi energiamezõt hozunk létre tested körül. Ebbe a mezõbe belekódolták a huszonhét kulcsot. Ahogy mindegyik kulcs betáplálódik ebbe a mezõbe, tested kezd reagálni rá, vidd tehát most figyelmed a gyökércsakrádba és a koronacsakrádba, és érezd, ahogy az energia a spirális mezõbõl egyszerre behatol a gyökér és koronaközpontodba. Az energia fel-le mozog és szívcsakrád középpontjában találkozik. Gyökércsakrád magába szívja a férfias energiát, koronaközpontod a nõies energiát, és ezek a központban találkoznak, ahol az Arany Gyermek tudatosság van. Most képzeld el, amint az energia behatol a szívcsakrád minden egyes rétegébe, amelyek a múltbeli sebeid lenyomatait õrzik, és az összes önazonosságodba, melyeket ezekhez a sebekhez kapcsoltál. Figyeld meg, [hogy] milyen színû a mezõd, és használd ezt a színt e sebek identitásaihoz való kapcsolódásod feloldására, és azon kapcsolat feloldására, mellyel önmagadat ezekkel a sebekkel határozod meg.

 

Amíg ezt végzed, a hatodik dimenzió folyékony szeretete is belép, és körülötted mozog, és Lady Guinevierre, Mária Magdolna, Nada úrnõ és Jezebel istennõ elkezdi aktiválni az Egység Tudatosság egységeit a szívcsakrádban, ami megnyitja az utat az ötvennégy kundalini csakrának, hogy életet leheljen a testedbe.

 

A gyökér- és a koronaközpontodból érkezõ áramlat, ami a szívedbe jut, végtelen energiaáramlat, ami ebbõl a mezõbõl származik, [és ez] most összekapcsolódik a folyékony szeretet hatodik dimenziójával. Ez [aztán] a kilencedik univerzumon keresztül terjed ki. Ez [tovább] a huszonkettedik univerzumon keresztül terjed ki. Aztán az a negyvennegyedik univerzumon keresztül, és a negyvennegyedik univerzumból közvetlenül a Forrásba lép, minden [létezõ] végtelen Forrásába. Képzeld el, amint behúznak a Forrás energiájába és csak légy jelen abban a térben. Mennyei vezetõid most újrakalibrálják a szívcsakrád energiáját. Most egy csövet kapcsolnak a szívcsakrádhoz, egy csatornához hasonló [csövet], ez kiterjed a szívcsakrád hátsó részén, és az elkövetkezendõ huszonegy napban megszabadulsz az összes negatív energia méreganyagaitól, a múltad összes gyulladt, fertõzött érzékelésétõl, véleményétõl, attitûdjétõl, hiedelemrendszerétõl, és a huszonegy nap elteltével készen állsz majd új szemszögbõl magadévá tenni az életet; új igazság bukkan fel benned. A mennyei lények veled maradnak ez alatt a huszonegy nap alatt. Nagyon fontos, hogy hagyd megtörténni az elengedést, tekintet nélkül arra, hogy mi jön fel - menj vele, ne állítsd le, ne fojtsd el, ne hallgattasd el, és ne zárd el.

 

Folytasd a légzést a Föld Anyába, és hozd fel ismét az energiáját. A felemelkedés huszonhét kulcsa közvetlenül a Föld Anyához kapcsolódik, az ötvennégy kundalini csakra egyesíti testét a testeddel, és tested a mennyekkel, ez hozza el a földi mennyországot egy új dimenzióba; a tudatos szinten, a makrokozmoszból való teremtés új mintázatát. Kezdd felismerni, hogy Lady Guinevierre a bal oldaladon áll, Mária Magdolna pedig, a jobbodon. Érezd Lady Guinevierre bal kezének melegét a hátad bal oldalán, a gerinced mentén, többé-kevésbé a napfonatod területén, és érezd Mária Magdolna jobb kezének melegét hátad jobb oldalán, pontosan Guinevierre kezével szemben. Csak válj tudatossá a testedbe ömlõ fényre. Amint a csatornacsõ a helyére kerül, õk szabadjára engedik az energiát, ami életre kelti benned az ötvennégy kundalini csakrát, huszonhetet a gerinced bal oldalán, és huszonhetet a gerinced jobb oldalán. Ezen csakrák mindegyike a Bölcsesség Õsi Könyvtára. Lélegezz be mélyen, és fújd ki az összes levegõt, és képzeld el õket a gerinced két oldalán izzó parázspontokként. Körülbelül két és fél óráig tart, amíg energiájuk teljesen aktiválódik. Amint az energia beléd ér, azt kérem, hogy terjeszd ki energiádat a benned létezõ makrokozmoszba, és lásd, ahogy kiterjed a végtelen Forrásba, ahol kapcsolatba lépsz az Õsi Bölcsekkel, az erõ, õsi tudás, és gyógyítás kígyószerû lényeivel.

 

Most képzeld el, amint egy egyiptomi kobra megy lassan a gyökércsakrádba, ez a te Kulcs Kígyó Lényed, az a Lény tartja számodra a helyén a kundalini csakrákat, és õ biztosítja, hogy a huszonhét kulcs aktív marad. Képzeld el, amint a kígyó felmegy a gyökérközpontodba, fel, körbetekeri gerincedet, amíg a feje fel nem bukkan a koponyádban, és eggyé nem válik az agyaddal. Villás nyelve becsatlakozik harmadik szemed belsejébe, és ez a folyamatos csapolás létrehoz egy rezgést, ez a rezgés új, kiegészítõ idegi pályákat hoz létre, jobb és bal agyféltekéd között, és ezek az új idegi pályák tartalmazzák a jövõd információit. A jövõét, amit aktívan megteremtesz ettõl a naptól kezdve, a jövõjét, amibe bátran és merészen belépsz, hátrahagyva teljes múltad. Most azt akarom, hogy képzeld el, amint a Forrás egy alagút felé taszigál. Ez az alagút egy szülõcsatorna. Most oda mész, ahová akkor mennél, ha levetnéd fizikai tested, hogy más birodalmakba lépj. Amit ma mindannyiótokkal teszünk, az az, hogy végigkísérünk benneteket ezen a folyamaton. Ma meghalsz. Ma befejezed ezt az életed. Az elkövetkezendõ huszonegy napban újjászületsz egy új életbe. Meg kell értsd, hogy az elkövetkezendõ huszonegy nap tapasztalata olyan, mintha a halált választottad volna, elhagynád a tested, és úgy döntenél, hogy újra testet öltesz, de ezen döntésed miatt nem kell végigjárnod az újszülöttként való újraszületés útját és keresztülmenned mindenen újra. És alapvetõ fontosságú, hogy elismerd, milyen szentséges ajándékot vonzottál ma magadhoz. Az is alapvetõ fontosságú, hogy emlékezz rá, ez egy új élet, új tapasztalatok, a létezés új módja.

 

Végy mély lélegzetet, és ahogy kilélegzel érezd, amint a Föld Anya mágneses energiája megtart téged, amint elkezdesz belépni ebbe az alagútba. Nagyon finoman kezdesz belépni ebbe a szülõcsatornába. Ahogy már említettem, ebben a csatornában leszel az elkövetkezendõ huszonegy napban. A huszonegyedik napon úgy bukkansz elõ, hogy a múltad magad mögött hagytad, akár a kígyó a levetett bõrét. Megtapasztalod majd a születésed traumáját is, de ez segít majd az elengedésben, abban, hogy megadd magad annak, amit az élet kínálni fog számodra, mert beleegyeztél az új módszerekbe. Vegyél még egy mély lélegzetet, és tudatosan érezd, ahogy a tested sejtjei megnyílnak és hagyják, hagy menjen. Próbáld meg elképzelni, ahogy agyad összes idegsejtje megnyílik és hagyja, hagy menjen. Most képzeld el, amint ragyogó fehér fény tölti be testedet a szívcsakrád középpontjából. Ez makrokozmoszod potenciáljának fénye. Ez lesz a fény a sötétségben, ami keresztülvezet majd téged ezen az alagúton. A csatorna idõnként szûkösnek tûnhet, idõnként rád törhet az érzés, hogy nem akarsz odamenni, ahová vezet, inkább vissza akarsz fordulni, ezekben a pillanatokban rendületlenül ki kell tartanod, és én, Kuthumi ott leszek melletted, és gondoskodom róla, hogy átláss mindezen, hogy belépj az új fénybe, mert amire éppen felkészülsz, az alapvetõ fontosságú a fejlõdésed szempontjából, és alapvetõ fontosságú a Föld Anya fejlõdésének szempontjából.

 

Az energia most kiterjed mindazokra a Fénymunkásokra, akik csoportként összekapcsolódnak veled, és ezzel az energiaráccsal világszerte. Képzelj el minden irányba mozgó elektromos áramot, ami összekapcsolja a fényt világszerte és fényrobbanások százait, amint a huszonhét kulcsot behúzzák az összes, a szándékát kifejezõ lélekbe, akik jelenleg emberi testet öltenek. Ez megerõsíti az önmagad iránt érzett szereteted, megerõsíti a Lélek, a Föld Anya, és a Természet Anya iránti szereteted. Megerõsíti a szereteted, amit képes vagy másokkal megosztani. Most elkezdünk folyékony arany fényt tölteni a gerincedbe. Ez átszûrõdik a központi idegrendszeredbe és az összes fõbb mirigybe a testedben. Ez elkezdi aktiválni azokat a fiziológiai változásokat, amik ahhoz szükségesek, hogy teljesen lehorgonyozhasd ezt az energiát, és a lehetõ legteljesebb formájában átélhesd. Szeretteink, a kilenc ösvény, amibõl a huszonhét kulcs összeáll, az elengedéssel kezdõdik . Elenged a férfias, elenged a nõies, és a belsõ gyermek is elengedi sebeit, és te újjászületsz az arany tudatosságba. A második ösvény a felismerésé, a lehetõség felismeréséé, hogy megtapasztalhatsz egy teljesen új életet, teljesen új emberekkel - egy teljesen új õsmintázatot. Ez bekövetkezik a férfias, a nõies, és a belsõ gyermek énedben is. Abban a percben, mikor aktiválod a második ösvényt, egy teljesen új õsmintázatot hozol létre. Na most, tartsd észben, hogy mindez az elkövetkezendõ huszonegy napban zajlik majd le, úgyhogy sok minden történik majd veled.

 

A harmadik ösvény az elfogadásról szól, az új élet elfogadásáról. Önmagad minden aspektusának, árnyékodnak és fényednek az elfogadásáról. Annak elfogadásáról, hogy bárhová is mégy, az árnyék mindig veled lesz, és ez nem jelent rosszat . A negyedik ösvény [az] árnyékod átölelése, a vele való ismerkedésé, azon aspektusaid vizsgálatáé, amelyeket az árnyék számodra tartogat. A negyedik ösvényen lépsz be teljesen a szívcsakrádba, és itt követeled vissza az összes megtagadott részedet, azokat a részeidet, akiktõl megtagadtad, hogy az életed részeivé váljanak, azon részeidet, amelyeket a társadalom elfogadhatatlannak bélyegzett. Ezen a ponton új rácsot integrálsz majd [be], és amikor rácsról beszélek, akkor új energia és információ mezõre gondolok. Ez a mezõ a szívcsakrádban gyökeredzik majd, és eggyé válik majd új õsmintázatoddal. Egy új mágneses impulzussá válik, ami hozzád vonzza mindazt, amivel készen állsz eggyé válni az életedben.

 

Az ötödik ösvény a más dimenziók, és az ezekben a dimenziókban létezõ lények tudatos felismeréséhez, tudatos elfogadásához, és beintegrálásához vezet majd téged, és ezek a lények kapcsolatba lépnek veled, akár tudatában vagy ennek, akár nem. Az ötödik ösvény számos kapuból áll, amik automatikusan megnövelik kundalini csakráid rezgésszintjét. Ez megnöveli annak sebességét, ahogy a belsõ Mester Kígyód harmadik szemedhez ér, ez pedig, megnyitja belsõ látásod a mögötte rejlõ világokra. Emlékezz rá, hogy ezeket az ösvényeket a férfias, a nõies, és a belsõ gyermek énnek is be kell járnia.

 

Amint átlépsz a következõ ösvényre (a hatodikra), látni fogod, hogy életedet megtapasztalhatod a gyönyör és öröm állapotán keresztül is. Itt emlékeztetnek majd arra, hogy minek adtad át a hatalmad, ami aztán megfosztott téged az örömödtõl, a nevetésedtõl és gyönyörödtõl, emlékeztetnek mindenre, ami azt eredményezte, hogy elkülönülj éned örömteli boldog aspektusaitól. Itt egyesülsz az Ártatlanokkal - az én azon ártatlan aspektusaival, amik a belsõ érzékelés szempontjából mûködnek, más szóval a makrokozmikus világéból. Ezen a ponton kezded majd érezni és tényleg megtapasztalni, hogy lehetséges az életedet olyan módon megtapasztalni, amirõl Jezebel istennõ nemrégiben beszélt, hogy az életed körülbelül 70 százalékát a boldogság kifejezõdése, és a másik 30 százalékot az önvizsgálat, a csend, és az éned emberi aspektusaival töltött munka teszi ki. Jelenleg ezt meg sem közelítitek, valójában az emberiség ideje 90 százalékát szenvedéssel és küzdelemmel tölti, és csak 10 százalékában tapasztal örömöt. Amikor felbukkansz a következõ ösvényen (a hetediken), számos kincs köszönt majd téged. Ezek autentikus éned mágikus kincsei, az autentikus énedé, amely az a részed, amelyik nem ismeri a félelmet, az a részed, ami nem kötõdik semmihez, semmilyen önazonossághoz, ez a részetek, ami egyszerûen csak van. Három kulcsfontosságú kincset kapsz, ami majd átsegít a két utolsó stáción, ekkor belépsz az utolsó két stációba, ahol feltárul elõtted a makrokozmosz gazdag világa nyolcadik ösvén ). Ez pedig, elvezet téged az utolsó utazáshoz (a kilencedikhez), mikor is megtanulsz szívcsakrád belsejébõl, szívcsakrád víziójával látni. Látni fogod életed nagyobb képét, nagyobb képet, ami benned teremtõdik, nem pedig a külsõ világ nagyobb képét, és ekkor készen állsz majd arra, hogy fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan is lehorgonyozd magad új világodban.

 

Végy tehát ismét mély lélegzetet, és miközben mindent kilélegzel, a mezõd kivetíti az összes új energiát jelenlegi fizikai tested hét fõ csakrájába. A következõ lélegzettel képzeld el, hogy mindez kiterjed a tizenkét csakrába, majd képzeld el, amint folyamatosan terjed, amíg fizikai valóságod mind a száznegyvennégy csakrája fizikai testeden keresztül összekapcsolódva együtt nem vibrál ezzel a fénnyel. Mentális szinten jegyezd fel milyen színt ölt [fel] ötvennégy kundalini csakrád, [mert] ez a szín támogat téged leginkább az elkövetkezendõ idõszakban. Most válj tudatossá egy finom fényfonálra, ami a Föld Anyából érkezik a gyökércsakrádba, a gerincvelõdön keresztül fel az agytörzsedbe, egyenesen agyad középpontjába, ott pedig, nyúlványok ágaznak ki belõle, amik kiterjednek az agyalapi mirigyedbe, a tobozmirigyedbe, a hipotalamuszba, a hippocampusba, és agyad egyéb más fõ területeire, aztán a finom fonalak kiterjednek az egész fiziológiádra.

 

Válj tudatossá apró, pici fényekre, amik testszerte kezdenek felrobbanni benned, mintha új csillagok születnének az ég fekete bársonyán. Ezek új idegvégzõdések, amik aktiválódnak benned, és visszahozzák az érzést a testedbe, az élet érzését, és végül vegyél észre egy csodálatos aranyszínû folyékony energiát, ami minden gerinccsigolyádat, és minden agysejtedet megtölti. Ez a folyékony szeretet. Ez az Arany Tudatosság Arany Szeretete, ami Arany Gyermekedbõl érkezik hozzád. Ez az Arany Gyermek õrzi az Arany Korszakbeli új életed új õsmintázatát; egy új világét, amibe huszonegy nap múlva megszületsz. Idõközben átrágod magad mindenen, ami már nem szolgálja ezt az utazást, és biztosíthatlak, hogy mindannyian képesek vagytok teljesíteni ezt a beavatást. Mi pedig, akkor elhozzuk a kulcsokat a Föld Anya testéhez, és mivel ezek belekódolódnak a testébe, így olyan helyzetbe kerül, hogy kiterjesztheti ezeket a kulcsokat az emberiség többi részére is, és ennek az évnek a végére, 2008. december 21-ére. Testének minden része magába issza a huszonhét kulcsot, aktiválja az ötvennégy kundalini csakrát, és készen áll majd arra, hogy kitisztítsa mindazt [magából], amire többé nincs szüksége. A Föld tehát változások elõtt áll ennek eredményeként, akárcsak a te tested, reszketni és remegni fog, ahogy szívcsakrád is feltöri azon kamrák pecsétjeit, amikrõl nem vettél tudomást, és ugyanez történik a Föld szívcsakrájában is, autentikus éned pedig, keresztülfaragja magát a legsûrûbb védelmi vonalaidon is, ahogy a Földdel is így lesz. Ezúttal nincs menekülés a szeretet elõl. Ezúttal nincs menekülés az igazságod elõl. Úgy döntöttél, hogy megállsz, körülnézel, és elfogadod a téged üldözõ démonokat olyan részeidként, akiknek leginkább szükségük van a szeretetre.

 

Mester Vezetõd mezejében tartunk majd, te pedig, a végtelen Forrás karjaiban maradhatsz, a szülõcsatornában, ami kapcsolatban áll az univerzumokkal és a dimenziókkal, amin most keresztül vittünk téged. A következõ huszonegy napban érzelgõsnek találhatod magad, úgy érezheted, hogy fizikai tested fáradt, néhányan érezhettek fájdalmat az izmaitokban, és ízületi fájdalmat, ez annak eredménye, ahogy testetek elengedi múltatok savasságát, az összes méreganyagot, a fájdalmat és a félelmet. A félelem és a fájdalom savat hoznak létre a testedben, a félelem és a fájdalom neheztelést és haragot szülnek, mert legbelsõbb éned kezdi megbántottnak és dühösnek érezni magát, mert nem adsz neki hangot, mert elhallgattattad, és elnyomtad, mert az egó személyiséged nem akart elengedni, és most újra emlékeztetnem kell téged, hogy mi minden lépésednél veled leszünk az úton. Vegyél mély lélegzetet, mi pedig elkezdünk visszahozni fizikai testedbe, leföldelünk téged, ám te továbbra is kapcsolatba állsz a többi birodalommal. Érezd, ahogy energiád ismét összekapcsolódik a Föld Anyáéval, és verj gyökeret a testében. Válj tudatossá környezetedre, nyújtsd ki a lábad, a karjaid, és ha szükséges, végezz csukló-, boka-, és vállkörzéseket.

 

Szeretteink, ez a huszonhét kulcs fontos része annak, hogy megértsétek mi is a Tudatosság Alkímiájának lényege. Hogy mester alkimistává válj, muszáj átalakítanod ezeket a közönséges aspektusaidat Arany Tudatossággá. Biztos vagyok benne, hogy mostanra nyilvánvalóvá vált számodra, hogy már nem szolgál téged, ha ragaszkodsz a régi módszerekhez, ha a múltbeli tapasztalataidhoz kötöd magad. Attitűdjeid, felfogásod, véleményeid és hiedelmeid a múltból mind pontosan ilyenek, és ezt minden egyes alkalommal, amikor találkozunk, addig fogom ismételgetni, amíg bele nem verem a fejedbe. A múlt többé nem a barométered. Még csak nem is része a jövõdnek. Mindazzal a munkával, amit elvégezni választottál, õslenyomatodnak sem része, de ha ragaszkodsz ahhoz, hogy visszatérj és innen vonszold az energiát a jövõdbe, akkor visszaszövöd az új õsmintázatodba, és a régi rácsok megfertõzik új rácsaidat, ezt pedig nem tudom eléggé kihangsúlyozni.

 

Szeretteink, várjátok izgatottan az elõttetek álló utazást, és emlékezzetek rá, hogy ez nem arról szól, hogy elõrelépjetek az életetekben, vagy hogy visszalépjetek, most mellékútra tértek, és a mellékútra lépéssel új perspektívát nyertek. Ha mindig a múltba és a jövõbe néztek, mindig fel vagy le, az rögzíti nézõpontotokat, de mikor mellékútra tértek, akkor elkezdtek együtt mozogni a nõies áramlattal, és valami más történik, multidimenzionálisak lesztek, kezditek az életet különbözõ aspektusaitok szemszögébõl megtapasztalni, nem pedig sérült énetek aspektusaiból; olyan aspektusaid ezek, amik a Föld rácsain túl élnek. Autentikus énetek lesz a legerõteljesebb vezetõtök ebben az évben. Amint már említettem, az autentikus ént nem akadályozzák a félelmeitek. Nem akadályozzák azon aspektusaitok, akik életetek bármely területén önbizalomhiányban szenvednek. Autentikus énetek olyan erõ, amivel számolnotok kell, és az a legjobb, ha a lehetõ leggyorsabban összebarátkoztok vele.

 

Így van ez, szeretteink, és én bízom benne, hogy mindannyian úgy teszitek magatokévá ezt az utazást, mint életetek legfontosabbját. Bízom benne, hogy mindannyian megnyitjátok magatokat bátor aspektusotok üdvözlésére, és elõreléptek, hogy visszaköveteljétek a boldogságotokat, visszaköveteljétek az örömötöket, és azt az életet élhessétek, amit megérdemeltek. 2007-ben hosszabban beszéltem az Androgün Énnel való egyesülés ajándékairól, és annak ajándékairól, ha kapcsolatba léptek komplementeretekkel, most a következõ szintre léptek, és remélem, élvezitek az utazást.

 

Március 12-én bekódoljuk a Föld Anya testébe a Felemelkedés huszonhét kulcsának megszentelt szimbólumát és az ötvennégy kundalini csakra ékköveit. Azt kérjük, hogy mindannyian hangolódjatok rá energetikailag, és hangolódjatok rá arra a kettõre [vagyis két emberre], aki majd fizikailag lehorgonyozza ezt az energiát. Az idõponthoz közeledve még megerõsítjük majd, hogy hol fektetjük le a rácsokat. Többé nem halogathatjuk ezt a folyamatot, többé nem késlekedhetünk, mert monumentális része ez a felemelkedés második hullámának, ezért szeretteim, lássátok meg a bennetek létezõ fényt, a makrokozmoszban rejlõ potenciált, fényt és bõséget, és utazásotok a szabadságba legyen boldogságos.

 

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának chohanja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket.

 

Adonai.

 

‹ Kuthumi - Utazás az isteni megszentelt lenyomatba 2008. január 14 fe Kuthumi: Mester vibrációs beavatás az Autentikus Énbe(2008.01.04) ›

 

Kuthumi-A felemelkedés 27 kulcsa és az 54 kundalini csakra aktiválása

 

 

 

Reads29

Readcasts2

Embed ViewsThis is a private document.

Published by

evabocsy

FollowInfo and Rating

Category: Books - Non-fiction > Religion & Spirituality

Rating: 

Upload Date: 09/14/2009

Copyright: Attribution Non-commercial

Tags: ezotériaezotéria(fewer).

 

Flag document for inapproriate content.Download and print this document

 

 

 

Choose a format to download in

.PDF

.DOC

.TXT

 

 

 

 

Download

 

 

 

•Read offline in your PDF viewer•Edit this document in [Adobe Acrobat, Microsoft Word, Notepad]•Keep a copy in case this version is deleted from Scribd•Read and print without ads•Email the file

 

Download or PrintAdd To Collection1.6K

 

Ez az információ megosztható más forrásokkal, szigorúan figyelembe véve azt a feltételt, hogy semmilyen információ nem változtatható meg benne, nem lehet belõle törölni, vagy hozzáadni, és az információ forrását közzé kell tenni. Kérlek vedd figyelembe, hogy ez az információ hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó lénnyel, és benned is hasonló folyamatot indít el. Nem pontosan olyan, mintha a közvetítést adó mester jelenlétében lennél, ám hatásai épp oly erõteljesek. Ne foglalkozz túl sokat a channelling résztvevõinek adott idõpontokkal. Te is hasonló folyamaton mész majd keresztül isteni tervednek, idõzítésednek és célodnak megfelelõen.

Kuthumi : A felemelkedés 27 kulcsa és az 54 kundalini csakra aktiválása Michelle Eloff közvetítése által Fokváros, Dél-Afrikai Köztársaság